Vaše prosby:

Dátum 26.04.2019

Vložil Martina

Titulok Prosba o zdravie

Odpovedať

Prosím o modlitby za moje uzdravenie tela , vnútorných orgánov, duše, vyriešenie terajších mojich cievnych problémov, oziev v mojom tele a ušiach, pane Ježišu kriste prosím ťa nenechaj ma takto 1ale pomôž mi v uzdravenie a pribratie. Dozic mi pane liečebnú stravu, neopustaj má a nenechaj ma tak veľmi trpieť.

Dátum 26.04.2019

Vložil Martina Genzorova

Titulok Prosba o zdravie

Odpovedať

Prosím ťa Pane, vyslys moje volanie ku tebe, prosím ťa uzdrav má z tých zvukov v mojom tele z toho búšenie srdca, prosím ťa Pane vyslys má, nenechaj ma už trpieť, doprajte mi prosím m ťa dar uzdravenia a vyslys a spln všetky prosbu mojej mamy. Pane prosím ťa mám so mnou zľutovanie.

Dátum 23.04.2019

Vložil Anna

Titulok Prosba o modlitby

Odpovedať

Vrúcne prosím o modlitby za uzdravenie mojej dcérky Emky. ĎAKUJEM

Dátum 23.04.2019

Vložil Miriam

Titulok Prosba o modlitbu

Odpovedať

Nebeský Ocko, prosím ťa, pomôž môjmu ujovi Milanovi a zmiluj sa nad ním i jeho rodinou. Prosím o jeho uzdravenie a oslobodnie od rán, ktoré mu uštedrili. Uzdrav ho svojimi ranami a svojou krvou. Naplň ho svojou láskou, pokojom, radosťou a nádejou a pomôž mu, prosím ťa. Prosím oslobod ho od tej veľkej nenávisti, alkoholizmu, hnevu, zloby, zlosti a celého ho obnov v Kristovi ježišovi. Chvála a vdaka ti za neho, jeho manželku a jeho rodinu. Amen.

Dátum 23.04.2019

Vložil Zuzana

Titulok Prosba o modlitbu

Odpovedať

Vrúcne prosím o modlitbu za J a M, za požehnané stretnutie, svätú spoved a spoločne strávený čas. Ježišu, ponor nás do Tvojho milosrdenstva a uzdrav nás svojou láskou. Obnov a uzdrav všetko v nás v Kristovi Ježišovi. Zvelebený si za to, že si nás potešil a že sa nestalo, čoho sme sa obávali, ale urobil si s nami podľa svojho veľkého milosrdenstva. Zvelebený si za to, že si sa zmiloval nad dvomi jedináčikmi. Preukáž nám, Pane, milosť a spásu a doved ich život do konca v radosti a milosti. Amen.

Dátum 21.04.2019

Vložil Mama

Titulok Prosba

Odpovedať

Prosím Vás vrúcne o modlitby pre svojho syna , Panna Mária pomahaj mu , ochraňuj ho. Bohu Vám vďaka.

Dátum 19.04.2019

Vložil mama

Titulok Prosba

Odpovedať

Prosím naliehavo o modlitby za silu pre moju dcéru, ktorá je chorá na tele aj na duši od útokov zlého, je úplne vysilená a nevládze sa starať o svoje dve malé deti. Je to viac ako kruté ale temnota nepozná zľutovanie. Bohu vďaka.

Dátum 19.04.2019

Vložil j

Titulok za brata

Odpovedať

Prosím o modlitbu za brata. Je mladý, no ťažko chorý, jeho stav sa zhoršuje a on sa už nevládze starať ani o svoju manželku, ani o svoju vytúženú dcérku, už sa nevládze ani sám najesť, ani chodiť. Prosím, modlite sa so mnou za zázrak. Nech sa Boh oslávi!

Dátum 18.04.2019

Vložil Mama

Titulok Prosba

Odpovedať

Prosim vrucne o modlitby za Božiu pomoc, ochranu Božiu pre svojho syna. Bohu vďaka.

Dátum 17.04.2019

Vložil Bohuznama

Titulok Prosba o modlidby

Odpovedať

Prosim za a. A je chora ma sklerozu multiplex. Ma 80.rocnych rodicov. Za ich vieru lasku silu spasu. Za uzdravenie rodinnych vztahov. Za pokojne pozehnane sviatky. Prosim nech im boh posiela dobrych ludi napomocnych vo viere aj v zivote. Pbz