Vaše prosby:

Dátum 20.08.2018

Vložil Za Brana a Katku

Titulok Prosba

Odpovedať

Pane, prosim ta, pomoz im a ujmy sa ich. Nech sa deje tboja vola.

Dátum 19.08.2018

Vložil Sestra

Titulok Za brata Mirka

Odpovedať

Pane, prosim, ujmy sa Mirka a vyslys moju prosbu.

Dátum 18.08.2018

Vložil Bohuznáma

Titulok Prosba o milosť

Odpovedať

Pane, prosím ťa, pomôž mi trpezlivo vytrvať a splniť službu, ktorú si mi zveril. Prosím ťa, pomôž mi, aby zavládol pokoj v našej F, D, v ľudských srdciach, zmeň moje srdce, aby som O a MI. Prosím o ich obrátenie a spásu ich duší. Nech je všetko obnovené v Kristovi a pretvárané duchom svätým. Pane, Ty sa osláv vo všetkom. Chvála a vdaka Ti za všetko. Amen.

Dátum 15.08.2018

Vložil Helena

Titulok Prosba

Odpovedať

Slava Isusu Christu, Chcela by som Vás z úprimného srdca poprosiť o modlitbu za môjho brata Jana, ktorý už je viac ako polroka v bdelej kóme. Verím, že každá jedna modlitba nám aj jemu dodá silu a chuť bojovať. Pane Ježišu Kriste Synu Boží zmiluj sa nad nami hriešnymi, ochráň nás pred každým zlom, dôverujeme Ti. Panna Mária ochraňuj a oroduj za nás, veríme, že Tvoje nepoškvrnené srdce nakoniec zvíťazí. Pán Boh zaplať za každú jednu modlitbu.

Dátum 15.08.2018

Vložil Požehnanie

Titulok Prosba

Odpovedať

Pane, prosím ťa, ochráň rodinu môjho uja M, jeho manželku, dcéry a syna, ich manželov, deti od všetkého zlého. V mene Ježiš, zruš všetky prekliatia, hriechy cudzoložstva, nečistoty, smilstva, alkoholizmu, ohovárania, zloby, závisti, žiarlivosti v tejto rodine, za ich uzdravenie a oslobodenie. Nech zavládne v ich rodine pokoj, láska, vzájomná úcta a dôvera a odpustenie. Zmeň ich srdia, aby mi odpustili. Žehnaj ich Pane a ochráň pred všetkým zlom. Vdaka Ti Pane za nich. Amen.

Dátum 08.08.2018

Vložil Milovaná sestra a priateľka

Titulok Prosba

Odpovedať

Pane, prosím ťa, bud s ním a so mnou, neopúšťaj nás a bojuj za nás proti tomu všetkému zlu. Ty poznáš NS, ČVLMN, žehnaj nás, ochraňuj, požehnávaj a pomáhaj nám. Ocko, z celého srdca ťa prosím, vyslyš modlitbu môjho srdca, nedovoľ, aby mu ublížili. Daj mu do srdca pokoj, radosť, lásku, silu, odvahu a česť leva z Júdovho kmeňa. Duchu svätý, Ježišu, Ty ho ved a riad, i mňa v každej situácii, skúške a útoku. Panna Mária, skry nás pod svoj ochranný materinský plášť. Všetci boží anjeli, archanjeli a naši anjeli strážny bojujte za nás a blokujte všetko zlo, zničte zámery zlého. Pane všetko Ti odovzdávam, vezmi všetko do svojich rúk a konaj cez autoritu JOUG, daj mu múdrosť, silu a odvahu, aby sa vedel múdro a spravodlivo zachovať. Ty Pane sa vo všetko osláv a žehnaj našich nepriateľov. Amen.

Dátum 08.08.2018

Vložil Eva

Titulok Prosba

Odpovedať

Prosím Vás o modlitbu za pomoc v mojom ťažkom rozpoložení, chvála Bohu a vďaka

Dátum 03.08.2018

Vložil Dcerka

Titulok Prosba

Odpovedať

Pane, prosim, pomoz mi a vyslys moju modlitbu.

Dátum 31.07.2018

Vložil Aňa

Titulok Za rodinu

Odpovedať

Prosím Vás o modlitby za nájdenie vhodného zamestnania pre staršiu dcéru za stretnutie veriaceho partnera pre mladšiu dcéru. Za Božiu pomoc pri riešení problému so sestrou Máriou .Pán Boh zaplať a požehnaj Vás

Dátum 27.07.2018

Vložil Sestra

Titulok Za bratov

Odpovedať

Pane, ja ťa prosím za mojich bratov B, V, PF a NCH. Nebeský Ocko, Pane Ježišu, ja Ti ich odovzdávam, z celého srdca ťa prosím, pomôž im, uzdrav ich srdcia od zranení, obviaž im rany, oslobod ich od všetkého zlého, od alkoholizmu, nízkeho sebavedomia, viny, nečistoty, neodpustenia a všetkého čo im bráti ťa nasledovať a plniť tvoju vôľu. Daj prosím, aby žili požehnaný, pokojný, šťastný, radostný a milostiplnný život v Pánovi. Pane, osláv sa v ich životoch a zachráň ich. Daj im nový život v Tebe. Daj, aby pocítili Tvoju lásku.