Vaše prosby:

Dátum 23.05.2018

Vložil Milujúca S

Titulok Prosba

Odpovedať

Prosím o dary a ovocie ducha svätého pre pána farára, našich pánov kaplánov, J a m. Ježišu, bojuj za nás, všetko Ti to odovzdávam. Za pokoj, lásku, vzájomnú úctu, dôveru a lásku. Nech sa deje Tvoja vôľa.

Dátum 21.05.2018

Vložil Za môjho ocka

Titulok Prosba

Odpovedať

Drahé spoločenstvo, prosím vás, modlite sa za môjho ocka. Najsvätejšia Trojica a Panna Mária, prosím Vás dajte mu múdrosť, silu a odvahu pravého muža, aby to všetko vedel prijať a zachovať sa múdro a správne. Duchu svätý ved ho, všetci svätí anjeli archanjeli a jeho anjeli strážny chráňte ho. Všetko je v tvojich rukách Pane Ježišu. Ty sa vo všetko osláv. Aleluja.

Dátum 18.05.2018

Vložil Zuzana

Titulok Prosba za vnutorne uzdravenie

Odpovedať

Prosim Vas o modlitby za vnutorne uzdravenie a oslobodenie mna a mojej rodiny. Boze prosim o pozehnanie pre moju rodinu. Dakujem

Dátum 14.05.2018

Vložil Za rodinu K

Titulok Prosba o modlitby

Odpovedať

Prosím o modlitby za Jožka, jeho rodičov a bratov Tibora, Adamka a Dominika. Božské srdce odovzdávam ti ich skrze Nepoškvrnené srdce Panny Márie. Panna Mária, prosím ťa ujmy sa ich a prived ich všetkých k Ježišovi. Pane uzdravuj ich svojou milosrdnou láskou, oslobodzuj a očisťuj od všetkých prekliatí, rodových zaťažení, hriechov nečistoty, smilstva, žiadostivosti, alkoholizmu, nezamestnanosti. Pane, požehnaj ich zdravím, šťastím, pokojom, radosťou, financiami, duševným i telesným zdravím. Celé nebo, ich anjeli strážny a anjeli archanjeli, bojujte za nich a pomáhajte im. Sedembolestná panna mária, skry ich pod svoj ochranný materinský plášť. Pane, osláv sa v ich životoch. Chvála a vdaka ti za nich. Aleluja.

Dátum 14.05.2018

Vložil Zuzana

Titulok Prosba

Odpovedať

Prosim Vas o modlitby za moje zdravie a Bozie pozehnanie pre moju rodinu. Dakujem

Dátum 12.05.2018

Vložil Prosba o modlitby

Titulok Nie my, ale Ty Pane sa osláv

Odpovedať

Zo srdca prosím o modlitby za víťazstvo lásky, viery a odpustenia. Môj milovaný Pán, Trojedinný Boh, chvála a vdaka Ti za všetko. Ty bud vo všetkom pochválený, zvelebený a uctený. Vyslyš moju prosbu. Všetko Ti odovzdávam. Prosím daj nám múdrosť, silu a ved nás v duchu. Sedembolestná Panna Mária, rozprestri nad nami svoj ochranný materinský plášť, žehnaj a ochraňuj nás. Nepoškvrnené Srdce Panny Márie, zvíťaz v tejto situácii. Nech sa deje Tvoja svätá vôľa Pán, môj Boh. Amen.

Dátum 11.05.2018

Vložil Za moju rodinu

Titulok Prosba o modlitby

Odpovedať

Najsvätejšia trojica, Panna Mária, prosím za uzdravenie a oslobodenie mňa i celej mojej rodiny, O,M, S a B od všetkého zla, prekliatí, rodových zaťažení, všetkých hriechov a všetkého zla, ktoré nám bránia žiť požehnaný, šťastný, pokojný a radostný život. prosím o zdravie, božie požehnanie, pomoc a božiu ochranu pre nás.

Dátum 11.05.2018

Vložil lucia

Titulok prosba

Odpovedať

Prosím o modlitby za môjho syna Dominika, ktorý bude mať prijímacie skúšky na strednú školu v pondelok a na ďalšiu školu vo štvrtok, aby ich úspešne spravil. PBZ, vďaka

Dátum 07.05.2018

Vložil Alena

Titulok Boží zásah

Odpovedať

Prosím o modlitby za mocný Boží zásah do mojej situácie, nech sa v nej oslávi sám Boh, pretože som dlhodobo prenasledovaná človekom, ktorý ma citovo vydiera, je násilný a napriek môjmu odmietaniu on neprestáva a ja som z toho nervózna. Bože, príď do tejto záležitosti a porieš ju TY sám. Chvála Ti Pane!!!

Dátum 23.04.2018

Vložil Monika

Titulok Prosba

Odpovedať

Drahé spoločenstvo, prosím Vás o modlitby za môjho milovaného brata Stanislava, za celú jeho rodinu, za jeho dcérku, rodičov, súrodencov a ich rodiny. Božské srdce odovzdávam Ti ich všetkých cez nepoškvrnené srdce Panny Márie. Panna Mária, skry ich pod svoj ochranný materinský plášť. Svätý Michal, bojuj za nich. Chvála a vdaka Ti za nich. Žehnaj ich, ó Trojedinný Pane, uzdravuj a očisťuj ich od hriechu a prived ich k sebe. Prosím o záchranu a spásu ich duší.