Vaše prosby:

Dátum 12.05.2018

Vložil Prosba o modlitby

Titulok Nie my, ale Ty Pane sa osláv

Odpovedať

Zo srdca prosím o modlitby za víťazstvo lásky, viery a odpustenia. Môj milovaný Pán, Trojedinný Boh, chvála a vdaka Ti za všetko. Ty bud vo všetkom pochválený, zvelebený a uctený. Vyslyš moju prosbu. Všetko Ti odovzdávam. Prosím daj nám múdrosť, silu a ved nás v duchu. Sedembolestná Panna Mária, rozprestri nad nami svoj ochranný materinský plášť, žehnaj a ochraňuj nás. Nepoškvrnené Srdce Panny Márie, zvíťaz v tejto situácii. Nech sa deje Tvoja svätá vôľa Pán, môj Boh. Amen.

Dátum 11.05.2018

Vložil Za moju rodinu

Titulok Prosba o modlitby

Odpovedať

Najsvätejšia trojica, Panna Mária, prosím za uzdravenie a oslobodenie mňa i celej mojej rodiny, O,M, S a B od všetkého zla, prekliatí, rodových zaťažení, všetkých hriechov a všetkého zla, ktoré nám bránia žiť požehnaný, šťastný, pokojný a radostný život. prosím o zdravie, božie požehnanie, pomoc a božiu ochranu pre nás.

Dátum 11.05.2018

Vložil lucia

Titulok prosba

Odpovedať

Prosím o modlitby za môjho syna Dominika, ktorý bude mať prijímacie skúšky na strednú školu v pondelok a na ďalšiu školu vo štvrtok, aby ich úspešne spravil. PBZ, vďaka

Dátum 07.05.2018

Vložil Alena

Titulok Boží zásah

Odpovedať

Prosím o modlitby za mocný Boží zásah do mojej situácie, nech sa v nej oslávi sám Boh, pretože som dlhodobo prenasledovaná človekom, ktorý ma citovo vydiera, je násilný a napriek môjmu odmietaniu on neprestáva a ja som z toho nervózna. Bože, príď do tejto záležitosti a porieš ju TY sám. Chvála Ti Pane!!!

Dátum 23.04.2018

Vložil Monika

Titulok Prosba

Odpovedať

Drahé spoločenstvo, prosím Vás o modlitby za môjho milovaného brata Stanislava, za celú jeho rodinu, za jeho dcérku, rodičov, súrodencov a ich rodiny. Božské srdce odovzdávam Ti ich všetkých cez nepoškvrnené srdce Panny Márie. Panna Mária, skry ich pod svoj ochranný materinský plášť. Svätý Michal, bojuj za nich. Chvála a vdaka Ti za nich. Žehnaj ich, ó Trojedinný Pane, uzdravuj a očisťuj ich od hriechu a prived ich k sebe. Prosím o záchranu a spásu ich duší.

Dátum 23.04.2018

Vložil Jana

Titulok prosba o modlitby

Odpovedať

Prosím o modlitby za nájdenie práce pre seba a svojho syna, ako aj o vyriešenie našej ťažkej finančnej situácie. PBZ

Dátum 18.04.2018

Vložil Katka

Titulok Prosba

Odpovedať

Prosím o modlitby za moje štátnice a budúcnosť. Ďakujem.

Dátum 16.04.2018

Vložil bohuznáma

Titulok prosba

Odpovedať

Prosím o modlitby za rýchlu nápravu vzťahu s mojou sestrou. Ďakujem

Dátum 07.04.2018

Vložil Zuzana

Titulok Prosba o modlitby

Odpovedať

Môj milovaný Trojedinný Boh - Ocko, Pane Ježišu a Duchu svätý. Z celého srdca a s veľkou dôverou v Teba ťa prosím vyslyš moju úpenlivú prosbu. Znič všetky zámery a plány zlého, bojuj za nás, pomáhaj nám a ochraňuj nás. Ty poznáš naše srdcia a skutky, vieš že sme pred Tebou čistí. Prosím, vyslyš moju modlitbu a pomôž nám. Prosím ťa o dary a ovocie ducha svätého. Všetko Ti to odovzdávam Pán, môj Kráľ, môj Boh. Celé nebo, všetci svätí, anjeli strážcovia a anjeli archanjeli, bojujte za nás. Moja milovaná Panna Mária, dnes v Tvoj sviatok Ťa prosím, pomôž nám a ochráň našs VBSP, VULD A VK. Ty sa Pane vo všetko osláv. Chvála a vdaka ti Pane za všetko. Tvoja milosrdná láska nemá hraníc. nech Vás Pán žehná, ochraňuje a pomáha. Aleluja.

Dátum 06.04.2018

Vložil Michal, Bronislava, Vladimír

Titulok Za zosnulú babku aj ostatných živých i mŕtvych

Odpovedať

Z celého srdca Vás prosíme o modlitby za našu zosnulú babku, mamičku a svokru, ktorá nás opustila v noci zo stredy na štvrtok, aj za ostatných živých a mŕtvych, zvlášť tých, ktorí to najviac potrebujú, aby boli uchránení od večného zatratenia a raz sa mohli s Pánom naveky radovať v nebi. Veľmi, preveľmi Vám ďakujeme za každú jednu modlitbu.