Vaše prosby:

Dátum 25.08.2018

Vložil Iva

Titulok Vrucna prosba

Odpovedať

Prosim zo srdca o modlitby za vnutorne uzdravenie mojej tazko chorej sestry. Pane, zmuluj sa.

Dátum 22.08.2018

Vložil Anme

Titulok Vrúcna prosba

Odpovedať

Môj Pán, môj Kráľ, ak ešte stále na mňa vzhliadaš s priazňou, prosím zachráň môj ľud, našu F, mojich milovaných bratov a sestry. Prosím zažeň všetko zlé a celú našu F obnov v Kristovi. Môj Pane, prosím ťa zachráň tieto úbohé duše. Nech zavládne medzi nami pokoj, vzájomná láska, úcta a dôvera. Pane, daj mi múdrosť, ved ma v duchu, Ty ma riad, zmeň mňa i moje srdce, aby som splnila úlohu, ktorú si mi dal. Nechcem nič iné iba plniť Tvoju vôľu a navždy ťa milovať. Nie ja Pane, ale Ty sa osláv. Všetko činím a hovorím v mene Pánovom, skrze Krista, s Kristom a v Kristovi na väčšiu Božiu chválu a česť. Panna Mária Kráľovná, prosím, oroduj za mojich milovaných a ochráň nás pred všetkým zlom.Zvolávam celé nebo, bojujte prosím za nás. Amen.

Dátum 21.08.2018

Vložil mama

Titulok prosba za dcéru

Odpovedať

Prosím o modlitby za moju dcéru Barboru, aby urobila na budúci týždeň reparáty a postúpila do vyššieho ročníka. A aby jej Pán osvietil rozum Duchom svätým a dal silu učiť sa. PBZ

Dátum 21.08.2018

Vložil Miroslav

Titulok Prosba o modlitby

Odpovedať

Prosim upenlivo o modlitby za dceru Bronislavu ktora podlahla drogam a prostitucii. Dakujem

Dátum 21.08.2018

Vložil Mirosla

Titulok Prosba o modlitby

Odpovedať

Prosim upenlivo o modlitby za dceru Bronislavu ktora podlahla drogam a prostitucii. Dakujem

Dátum 20.08.2018

Vložil Za Brana a Katku

Titulok Prosba

Odpovedať

Pane, prosim ta, pomoz im a ujmy sa ich. Nech sa deje tboja vola.

Dátum 19.08.2018

Vložil Sestra

Titulok Za brata Mirka

Odpovedať

Pane, prosim, ujmy sa Mirka a vyslys moju prosbu.

Dátum 18.08.2018

Vložil Bohuznáma

Titulok Prosba o milosť

Odpovedať

Pane, prosím ťa, pomôž mi trpezlivo vytrvať a splniť službu, ktorú si mi zveril. Prosím ťa, pomôž mi, aby zavládol pokoj v našej F, D, v ľudských srdciach, zmeň moje srdce, aby som O a MI. Prosím o ich obrátenie a spásu ich duší. Nech je všetko obnovené v Kristovi a pretvárané duchom svätým. Pane, Ty sa osláv vo všetkom. Chvála a vdaka Ti za všetko. Amen.

Dátum 15.08.2018

Vložil Helena

Titulok Prosba

Odpovedať

Slava Isusu Christu, Chcela by som Vás z úprimného srdca poprosiť o modlitbu za môjho brata Jana, ktorý už je viac ako polroka v bdelej kóme. Verím, že každá jedna modlitba nám aj jemu dodá silu a chuť bojovať. Pane Ježišu Kriste Synu Boží zmiluj sa nad nami hriešnymi, ochráň nás pred každým zlom, dôverujeme Ti. Panna Mária ochraňuj a oroduj za nás, veríme, že Tvoje nepoškvrnené srdce nakoniec zvíťazí. Pán Boh zaplať za každú jednu modlitbu.

Dátum 15.08.2018

Vložil Požehnanie

Titulok Prosba

Odpovedať

Pane, prosím ťa, ochráň rodinu môjho uja M, jeho manželku, dcéry a syna, ich manželov, deti od všetkého zlého. V mene Ježiš, zruš všetky prekliatia, hriechy cudzoložstva, nečistoty, smilstva, alkoholizmu, ohovárania, zloby, závisti, žiarlivosti v tejto rodine, za ich uzdravenie a oslobodenie. Nech zavládne v ich rodine pokoj, láska, vzájomná úcta a dôvera a odpustenie. Zmeň ich srdia, aby mi odpustili. Žehnaj ich Pane a ochráň pred všetkým zlom. Vdaka Ti Pane za nich. Amen.