Vaše prosby:

Dátum 08.08.2018

Vložil Milovaná sestra a priateľka

Titulok Prosba

Odpovedať

Pane, prosím ťa, bud s ním a so mnou, neopúšťaj nás a bojuj za nás proti tomu všetkému zlu. Ty poznáš NS, ČVLMN, žehnaj nás, ochraňuj, požehnávaj a pomáhaj nám. Ocko, z celého srdca ťa prosím, vyslyš modlitbu môjho srdca, nedovoľ, aby mu ublížili. Daj mu do srdca pokoj, radosť, lásku, silu, odvahu a česť leva z Júdovho kmeňa. Duchu svätý, Ježišu, Ty ho ved a riad, i mňa v každej situácii, skúške a útoku. Panna Mária, skry nás pod svoj ochranný materinský plášť. Všetci boží anjeli, archanjeli a naši anjeli strážny bojujte za nás a blokujte všetko zlo, zničte zámery zlého. Pane všetko Ti odovzdávam, vezmi všetko do svojich rúk a konaj cez autoritu JOUG, daj mu múdrosť, silu a odvahu, aby sa vedel múdro a spravodlivo zachovať. Ty Pane sa vo všetko osláv a žehnaj našich nepriateľov. Amen.

Dátum 08.08.2018

Vložil Eva

Titulok Prosba

Odpovedať

Prosím Vás o modlitbu za pomoc v mojom ťažkom rozpoložení, chvála Bohu a vďaka

Dátum 03.08.2018

Vložil Dcerka

Titulok Prosba

Odpovedať

Pane, prosim, pomoz mi a vyslys moju modlitbu.

Dátum 31.07.2018

Vložil Aňa

Titulok Za rodinu

Odpovedať

Prosím Vás o modlitby za nájdenie vhodného zamestnania pre staršiu dcéru za stretnutie veriaceho partnera pre mladšiu dcéru. Za Božiu pomoc pri riešení problému so sestrou Máriou .Pán Boh zaplať a požehnaj Vás

Dátum 27.07.2018

Vložil Sestra

Titulok Za bratov

Odpovedať

Pane, ja ťa prosím za mojich bratov B, V, PF a NCH. Nebeský Ocko, Pane Ježišu, ja Ti ich odovzdávam, z celého srdca ťa prosím, pomôž im, uzdrav ich srdcia od zranení, obviaž im rany, oslobod ich od všetkého zlého, od alkoholizmu, nízkeho sebavedomia, viny, nečistoty, neodpustenia a všetkého čo im bráti ťa nasledovať a plniť tvoju vôľu. Daj prosím, aby žili požehnaný, pokojný, šťastný, radostný a milostiplnný život v Pánovi. Pane, osláv sa v ich životoch a zachráň ich. Daj im nový život v Tebe. Daj, aby pocítili Tvoju lásku.

Dátum 25.07.2018

Vložil Bohuznama

Titulok Prosba

Odpovedať

Prosim Pane, pomoz mu.

Dátum 25.07.2018

Vložil Milujúca

Titulok Prosba o modlitby

Odpovedať

Pán, môj Kráľ a môj Boh, zvolávam ťa, aby si chránil mňa i moju rodinu, mojich milovaných rodičov, sestru a brata, všetci svätí anjeli, archanjeli a naši anjeli strážcovia bojujte za nás a blokujte všetko zlo, zničte všetky zámery a plány zlého. Prosím o uzdravenie a oslobodenie nás i našej rodiny od všetkého zlého, od hriechov nečistoty, všetkého ohovárania, osočovania, zloby, závisty, žiarlivosti, prekliatí a všetkého čo nám bráni žiť slobodný a radostný život v Kristovi, plný lásky, radosti a pokoja v plnení tvojej svätej vôle. Pán, môj kráľ, ukáž svoju moc a všemohúcnosť a znič všetkých našich nepriateľov. Na Božiu chválu a česť. Žehnaj našich nepriateľov a daj, aby pocítili tvoju lásku.

Dátum 20.07.2018

Vložil Bohuznáma

Titulok Prosba

Odpovedať

Prosím ťa Pane za človeka, ktorý mi veľmi ublížil a nespravodlivo, je opantaný zlým. Ježišu, odovzdávam Ti ho, ujmy sa ho, pomôž mu prosím. Uzdrav ho z nečistoty, žiadostivosti, hnevu, zloby, pýchy. Daj mu srdce čisté, žehnaj ho. Pomôž mi, odpustiť mu. Chvála a vdaka Ti za neho a všetko čo si na mňa dopustil. Pane, Ty sa vo všetkom osláv.

Dátum 19.07.2018

Vložil Mária

Titulok Prosba o uzdravenie

Odpovedať

Prosím o modlitby za milosť uzdravenia podla Božej vole pre ťažko chorú Ľudku. Panna Mária, prosím, vezmi si ju pod svoj ochranný plášť. Amen. PBZ.

Dátum 19.07.2018

Vložil PBZ

Titulok Prosba o modlitbu

Odpovedať

Prosím o modlitbu za uzdravenie z ťažkej choroby